Szenvedélybetegek ellátása

„Nem szégyen betegnek lenni, de szégyen nem tenni ellene semmit”

Változtatni és segítséget kérni soha nem késő!

Az ellátási forma 2005-ben a családsegítő szolgálat keretein belül került bevezetésre, mely 2007. szeptember 01-óta a Ceglédi Többcélú Kistérség Társulás által elnyert pályázat segítségével működik. Az ellátási terület folyamatos bővítése révén jelenleg Cegléd városa mellett Törtel, Tápiószőlős, Nyársapát, Újszilvás, Csemő egyaránt részesül a szolgáltatásban.

Elsődleges célunk, hogy az általunk gondozott szenvedélybetegek a társadalom integrált és teljes jogú tagjai maradjanak, illetve ismételten azokká váljanak.

Ennek érdekében megpróbálunk egy szükséglet, és fejlődésorientált szolgáltatást kiépíteni, működtetni, mely fokozottan épít az ellátást igénybe vevő önkéntességére, személyes felelősségére, önállóságára, aktivitására, választás és önrendelkezési lehetőségére, képességeire, készségeinek megőrzésére, fejlesztésére, és visszaállítására.

A szolgálat által biztosított szakmai tevékenység 


Speciális szolgáltatások

Eredmények

 

Ügyfélfogadás helye Ideje
Cegléd, Pesti u. 7.   Hétfő – Szerda 830-1600
Elérhetőség Csütörtök – péntek 830 -1200

06/53-505-130,  06/70-978-38-14  

Csütörtök – csoport 1400-1600


A programban közreműködő szakemberek

A szolgáltatásnyújtás elsődleges területe a szenvedélybeteg otthona, lakókörnyezete. A részvételt minden ellátott számára térítésmentesen biztosítjuk.