Hírek

Karácsony az otthonban

Versekkel és énekekkel köszöntötték az ünnepet és persze lakótársaikat az idősek otthonában élők. Már hetekkel ezelőtt elkezdték a készülődést, feldíszítették az intézményt és persze felállították a karácsonyfát is. A lakók és dolgozók pedig közös műsort állítottak össze.

Motorosok az otthonban

Nagy volt a forgalom ma az idősek otthonában, hiszen délután pedig már a Szkíta motorosok érkeztek hozzájuk. Az egyesület tagjai pénzadományt gyűjtöttek, az összegyűlt pénzből pedig bevásároltak és olyan csomagokat állítottak össze, amelyek nem csak hasznosak, de vidámabbá is tehetik a mindennapokat.

Masszázs ajándékba

15 perc masszázst kaptak ajándékba ma délelőtt az idősek otthonában élők. 4 vállalkozószellemű masszőr karácsonyi ajándékként látogatott el hozzájuk, hogy az Angyal Masszázs program keretén belül egy kis vidámságot vigyenek a mindennapjaikba.

Mézeskalács sütés az idősekkel

Tésztát gyúrtak, szaggattak és dekoráltak tegnap délután az idősek klubjában. Mézeskalácsot sütöttek Rábai Roxi mestercukrász segítségével. A munkafolyamatokból az idősek is kivették részüket, az elkészült süteményeket pedig megehették vagy haza is vihették.

"A diótörő karácsonya"

Szebenyi Etelka opera nagykövet tartott előadást tegnap délután az Idősek Klubjában. A diótörő című balettet ismerhette meg részletesebben a közönség. Az előadó célja, hogy közelebb hozza a műfajt a fiatalokhoz és az idősekhez egyaránt. Nem egyedül érkezett, a hazai ősbemutató több mint 70 éves diótörő figuráját is magával hozta.

Felajánlás a Gyermekjóléti Központnak

Az első karácsony